tiistai 25. kesäkuuta 2013

Kesä,juhannus ja leipomuksia

Parit viime viikot on menny aika kiireisissä merkeissä,mutta oon kyllä silti ihme kyllä muistanu ottaa aika paljon kuvia. Tänä aikana oon ollut töissä pitkää päivää,leiponu,kokkaillu,viettäny aikaa kavereiden kanssa,viettäny juhannusta ja kuhan vaan ollu.
Kuvia miulla oli päälle 300,joten yritin niistä nyt valita eniten julkaisukelpoiset. Tosiaan ku niitä oli niin paljon,päätin tehä tälläsiä pikku kollaaseja koska muuten tästä postauksesta ois tullu varmaan kilometrin pitunen :D Oon tässä taas kuvien alla kertoillu aika paljon,joten jätän nyt höpöttelyt tästä sikseen.



Oon tosiaa leiponu aika paljon tässä parin viime viikon aikana.Ensimmäisessä kuvassa ihan perus kaurakeksit.
Toisessa kuvassa suklaamuffinit,päällä elintarvikevärillä värjätyllä kermavaahdolla ja ite tehdyllä suklaakoristeella.
Kolmannessa kuvassa appelsiini-suklaajuustokakku. Tää oli kyllä miun ehdoton juustokakku lemppari,kannattaa kokeilla,tuli ihan törkeen hyvää!
Näitten kuvassassa olevien lisäks tein viellä viime viikolla mummolleni persikkajuustokakun ja kovasti oli kuulema tykätty siitä muiden mummojen keskuudessa,siitä unohin vaan ottaa kuvan.



Käytiin Lappeenrannan hiekkalinnalla perheen kanssa.Jos ette Lappeenrannassa asu,ja jostain syystä tänne tuutte niin kannattaa ehdottomasti käydä hiekkalinna kattomassa! Se on siis tosiaan joka kesä satamassa,ja sielä vierailu on ilmaista. Joka vuosi sielä on eri teema,ja tänä vuonna teemana oli kalevala.



Hiekkalinnalta nääkin kuvat. Pikkuveljeä ei taas kiinnostanu ottaa miun kanssa kuvia,joten tottakai sen piti päästä vähä pelleilemää ku sen kuvaan kerta pakotin. Tätä kuvaa kattoessa järkytyin,tosiaan miuta 5 vuotta nuorempi pikkuveli on jo miun pitunen...




Juhannus meni parin kaverin kanssa Suomenniemellä mökkeillessä. Tässä aika lailla kaikki viikonlopun aikana otetut julkaisukelpoiset kuvat :D Juhannuksen vietto suju oikeen mukavasti,ja pojat vielä rakens meille oman kokonkii :) Viikonloppu meni hyvin syödessä,juodessa,kalastaessa,uidessa ja saunoessa.



Mökiltä kotiin palattuani mentiin tivoliin meidän perheen ja kummitytön perheineen kera. Mie niin rakastan kaikkia huvipuistolaitteita! Ja tietty mitä enemmän vauhtia ja kieputusta,sen parempi. Kummityttökin pääs ilmeisesti ekaa kertaa pariin laitteeseen,ja kovasti tykkäs :) Huomatkaa tossa oikeen yläkulman kuvassa miun huvittunu ja pienempien kauhistuneet ilmeet :D 



Nääkin kuvat tivolista. Ekassa kuvassa kummityttö isosiskonsa kanssa.
Toisessa kuvassa vasemmalta lähtien miun pikkuveli,kummitytön isosisko,kummitytön isoveli ja minä.
Kolmannessa kuvassa minä ja kummityttö,kolmannessa meijän tivoli liput,ja kolmannessa kummityttö.


Tälläsissä mukavissa merkeissä on siis nää pari viikkoa menny :)
Nyt taidan kyllä mennä nukkuun,et jaksaa huomenna herätä töihin!

-Juli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti